Media

Suntem prezenţi şi pe YouTube din 2016
youtube promo

Video Reportaje
    

 

Transplantul de cornee | Noi metode de operaţie în cadrul centrului oftalmologic Medsystem Oradea

cladire-MedSystem-Oradea

În cadrul centrului oftalmologic Medsystem din Oradea, în ultimii 5 ani s-au efectuat 359 transplanturi de cornee penetrante și 28 de transplanturi lamelare profunde utilizând metoda „big bubble”.
Marea majoritate (cc.80%) a acestor transplanturi lamelare s-a efectuat la pacienți suferind de keratoconus, iar restul la pacienți suferind de diferite distrofii (granulare, maculare) stromale. Transplanturile penetrante s-au efectuat la pacienții cu distrofia endo-epitelială (Fuchs), keratopatiile buloase, stările după arsuri chimice, cicatrice posttraumatice, leucoame, stări postkeratitice.

 

citeste tot articoul

Sănătatea ochilor contează!

Sănătatea ochilor contează!

Uveita – una din cel mai des întâlnite cauze care duc la orbire.

Uveita este o inflamație a tractului uveal, se caracterizează prin inflamația tunicii vasculare a ochiului ce se numește uvee sau coroidă.

În funcție de localizare se clasifică în:
Uveite anterioare caracterizate prin inflamația irisului (iridocyclite) şi pot fi asociate sau nu şi cu inflamația corpului ciliar.

citeste tot articoul

Tinerețea naturală nu mai este doar un vis! Putem înfrâna procesul de îmbătrânire!

cladire-MedSystem-Oradea

Femeile doresc să își mențină frumusețea și tinerețea radiantă cât mai mult timp.

Într-o societate unde oamenii au o durată de viață din ce în ce mai extinsă, devine extrem de important ca primele semne de îmbătrânire, care influențează calitatea vieții, să fie amânate sau îmbunătățite, dacă deja sunt în curs de formare.
După cum ați experimentat și dumneavoastră, odată cu înaintarea în vârstă și sub efectele mediului înconjurător, tenul nostru trece prin schimbări calculabile în ceea ce privește fermitatea, suprafața și înfățișarea.

 

citeste tot articoul

Deschiderea oficială
   
O boală este mai uşor de prevenit decât de tratat
O echipă de medici din Ungaria, recunoscuţi la nivel international și aparatură ultramodernă stau la dispoziţia dvs.