Date statistice – Transplant de cornee

Date statistice – Transplant de cornee

Date statistice – Transplant de cornee

• La clinica de oftalmologie Medsystem din anul 2008 am efectuat mai mult de 9000 de consultații, iar numărul intervențiilor chirurgicale depășește 5500.

• Unul dintre profilurile principale ale Clinicii oftalmologice Medsystem este intervenția chirurgicală pe cornee.

• În comparație cu datele internaționale (EUROCET), în România, în 2009, au avut loc 1,2 intervenții la 1 milion locuitori.

• Medsystem, pe durata funcționării sale în Oradea, a mărit acest procent la 8,7/1 milion locuitori, care încă este departe de media Europeană generală de 50, care oglindește necesitatea reală de îngrijiri medicale în acest sens.

Servicii importante
Recepție – Centru dispecerat
Aici au loc programările consultaţiilor de specialitate, tratamente şi operaţii. Pacienții sunt acompaniați de la recepție către sala de investigații sau de intervenții chirurgicale de către o însoțitoare. Dacă pacientul solicită, atunci îi putem rezerva o cameră de hotel la preț avantajos. Cheltuielile de îngrijire medicală se vor achita la recepție, în RON sau EURO, în numerar sau cu un card bancar. Pe toată suprafața clinicii siguranţa este asigurată de un serviciu de pază și protecție de 24 ore.
Îngrijirea ambulatorie
Intervenție chirurgicală de o zi – One day surgery
Oftalmologie pediatrică
O boală este mai uşor de prevenit decât de tratat
O echipă de medici din Ungaria, recunoscuţi la nivel international și aparatură ultramodernă stau la dispoziţia dvs.