Oftalmologie cu laser

Prezentarea operațiilor oftalmologice cu laser
Operații oftalmologice cu tehnicile FemtoLasik și cPRK

Îmbunătățirea vederii prin terapie cu laser

Îmbunătățirea vederii prin terapie cu laser

În lume există doar două tipuri de operații oftalmologice cu laser: cel pentru tratamentele la nivel superficial – prin chirurgia cu PRK – și tratamentul prin chirurgia refractivă – cunoscut sub denumirea FemtoLasik – în funcție de aparatul laser folosit. Tratamentul chirurgical cu laser excimer – adică modificarea dioptriei, puterii de refracție a corneei – se întâmplă identic în cazul fiecărei tip de tratament. Cel mai nou, cea mai modernă tehnologie, este tratamentul numit FemtoLasik, care ocupă 70% din tratamentele chirurgicale cu laser realizate la nivel mondial.

 

Tratamentul corneei cu două lasere (tratamentul FemtoLasik)

 • Vedere clară imediată prin tehnologia cea mai modernă
 • Tehnologie rapidă, sigură, calculată și precisă
 • Chiar din ziua următoare se poate lucra
 • Vindecare fără dureri

 

Tratamentul FemtoLasik este un tratament cornean, avantajul căruia este vindecarea rapidă și nedureroasă, chiar din a doua zi postoperatorie se poate obține nivelul dorit al clarității de vedere. . Realizarea flapului (lamboului) cornean se face cu ajutorul laserului femtosecundumos, care, dovedit clinic, este mult mai precis și mai sigur decât celelalte tehnici de tratament….

citeşte mai mult

Ce se întâmplă în ziua intervenției?

Tratament FemtoLasik

Tratament FemtoLasikÎnaintea intervenției pacientul primește un calmant ușor, anestezia se face prin picături topicale, iar pleoapele sunt dezinfectate. Atât pregătirile cât și intervenția este nedureroasă. În timpul realizării flapului se poate simți o presiune în ochi și se aude și sunetul laserului.

 

Intervenția are două etape:

 

Etapa 1: Pacientul se întinde comod pe masa de operație. Prima dată se realizează flapul cu ajutorul laserului femtosecundumos, iar după acesta, cu laserul excimer, urmează tratarea dioptriilor.

 

Etapa 2: Flapul se reîntinde la locul lui. Vederea se îmbunătățește imediat. În ziua intervenției încă poate fi încețosată, dar de regulă pe a doua zi vederea devine clară, pacientul…

citeşte mai mult

 

Comparația tratamentelor cu laser

Comparația tratamentelor cu laser

Pe internet tratamentele oftalmologice cu laser se regăsesc sub diferite denumiri. Datorită acestui fenomen, este greu să decidem care ar fi intervenția care ni s-ar potrivi. În realitate, dacă analizăm posibilitățile cu excluderea diferitelor denumiri create cu scop de reclamă, există două tipuri de intervenții cu laser.

 

Care este diferența dintre operațiile cu laser? Care este mai bună, sau oare e mai bună careva?

Tehnicile de tratament diferă între ele prin segmentul corneei pe care se efectuează intervenția cu laser. Astfel distingem două categorii mari, în cadrul cărora – denumiri de fantezii – nu există diferențe semnificative. Chiar și denumirea IntraLasik este o denumire de fantezie, care cuprinde atât tratamentul superficial cât și intervenția prin realizarea flapului. Absolut nu diferă de intervențiile efectuate…

citeşte mai mult

 

Vi e importantă siguranța?

Dacă vorbim de ochi, este recomandat să analizăm niște lucruri importante!
Care este garanția unei intervenții oftalmologice cu laser? Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări, cu care zi-de-zi ne întâlnim la clinică. Cu siguranță și Dumneavoastră ați mai pus această întrebare, deoarece vorbim de ochi.

 

Baza intervenției reușite este investigația profundă de potrivire

Pe de o parte este foarte importantă investigația profundă a pacientului înainte de intervenție, în urma căreia se evidențiază dacă acesta este sau nu este potrivit pentru operația respectivă. În cazul în care medicul consideră că întervenția nu se poate efectua cu siguranță de 100%, va recomanda amânarea acesteia.

 

Ca ochiul fiecărui om, și ochiul Dumneavoastră are particularitățile sale unice, astfel este extrem de important, ca intervenția cu laser să fie personalizată. După finalizarea investigațiilor, pe baza rezultatelor obținute, medicul va determina gradul de îmbunătățire, rezultatul final pe care-l dorește să obțină în urma tratamentului…

citeşte mai mult

Investigație de potrivire pentru intervenția cu laser

Investigație de potrivire pentru intervenția cu laser

Investigație de potrivire nedureroasă

Stația cea mai importantă a drumului spre operația cu laser este investigația completă de potrivire. În timpul investigațiilor se va determina dioptria tratabilă și se va verifica dacă Dumneavoastră corespundeți intervenției, dacă da, cu care dintre tehnici de îmbunătățire a vederii putem obține rezultatul cel mai optim, acuitatea vizuală cea mai bună. Investigația se compune din mai multe părți și este absolut nedureros.

 

Important de știut înainte de operație…

citeşte mai mult

Servicii importante
Recepție – Centru dispecerat
Aici au loc programările consultaţiilor de specialitate, tratamente şi operaţii. Pacienții sunt acompaniați de la recepție către sala de investigații sau de intervenții chirurgicale de către o însoțitoare. Dacă pacientul solicită, atunci îi putem rezerva o cameră de hotel la preț avantajos. Cheltuielile de îngrijire medicală se vor achita la recepție, în RON sau EURO, în numerar sau cu un card bancar. Pe toată suprafața clinicii siguranţa este asigurată de un serviciu de pază și protecție de 24 ore.
Îngrijirea ambulatorie
Intervenție chirurgicală de o zi – One day surgery
Oftalmologie pediatrică
Solicită programare

captcha

Cea mai modernă tehnologie în slujba sănătății Dvs
O echipă de medici din Ungaria, recunoscuţi la nivel international și aparatură ultramodernă stau la dispoziţia dvs.