Clinica

Despre noi

cladire-MedSystem-OradeaCentrul de oftalmologie se află în Oradea, pe strada General Magheru nr. 1, fiind deschis în data de 10 septembrie 2008. Programările pentru consultații se pot efectua la următoarele numere de telefon: +40 756-066.464 și +40 259-422.277 (Dați click pe SOLICITĂ PROGRAMARE!). Programările pacienților pentru analize, tratamente, intervenții chirurgicale, vor avea loc la adresa din Oradea.

Având ca sprijin declarația P3591/25.07.2007 a președintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate și documentul semnat pe data de 21 octombrie 2004, denumit ”Acord de colaborare pentru înfiinţarea Consorţiului Bancar de Cornee – Oradea”, în clădirea fostului Spital de Boli Infecţioase din Oradea s-au amenajat și s-au dotat cu aparatură modernă două săli de operaţie şi cabinetul necesar îngrijirii ambulatorii.

Principalele directive ale tratării oftalmologice: transplantul de cornee, microchirurgie vitreo-retiniană (vitrectomie), operația cataractei, îngrijire oftalmologică pentru pacienții cu diabet zaharat, tratamentul chirurgical și cu laser al glaucomului, tratamentul degenerescenței maculare (anti-VEGF), oftalmologie pediatrică.

Modalitatea îngrijirilor medicale: intervenție chirurgicală de o zi. Îngrijirile de urgenţă, cu spitalizare, eventual necesare vor fi asigurate în cadrul acordului de colaborare cu o instituţie de specialitate orădeană. Instituția lucrează în sistem matrice, în echipele chirurgicale internaționale fiind implicați și colegi locali, cu scopul specializării. Cu o experiență de cel puțin zece ani în domeniul chirurgiei vitreo-retiniană și de cornee, activitatea profesională este efectuată de specialiști internaționali cu experiență clinică, și tot aceștia își împărtășesc cunoștințele pe plan profesional.

Servicii facultative: programarea pentru intervenția chirurgicală în concordanță cu programul de lucru al pacientului, rezervări hoteliere, ajutor administrativ în obţinerea creditelor pentru intervenţii mai costisitoare, etc.

Funcţionarea centrului este asigurată de Medsystem Varad SRL.

Colegii noștrii

Dezvoltarea tehnică a vindecării bolilor oculare s-a accelerat în mod extrem. În echipa de medici a Clinicii oftalmologice din Oradea, fiecare ramură oftalmologică deține un medic specialist cu o vastă experiență și practică profesională internațională. Mare parte dintre aceștia sunt membrii ale unor organisme științifice de renume (de exemplu: European Ophthalmological Society, American Academy of Ophthalmology, etc.). Aceștia își împărtășesc în mod constant cunoștințele viitorilor colegi ai Clinicii oftalmologice din Oradea.

Servicii importante
Recepție – Centru dispecerat
Aici au loc programările consultaţiilor de specialitate, tratamente şi operaţii. Pacienții sunt acompaniați de la recepție către sala de investigații sau de intervenții chirurgicale de către o însoțitoare. Dacă pacientul solicită, atunci îi putem rezerva o cameră de hotel la preț avantajos. Cheltuielile de îngrijire medicală se vor achita la recepție, în RON sau EURO, în numerar sau cu un card bancar. Pe toată suprafața clinicii siguranţa este asigurată de un serviciu de pază și protecție de 24 ore.
Îngrijirea ambulatorie
Intervenție chirurgicală de o zi – One day surgery
Oftalmologie pediatrică
   
Ochii sunt oglinda sufletului
O echipă de medici din Ungaria, recunoscuţi la nivel international și aparatură ultramodernă stau la dispoziţia dvs.