Interventii ortopedice

Interventii ortopedice

medicinaregenerativa

Materialul propriu al organismului uman: sângele este folosit de mai multe decenii pentru vindecare în diferite şi multe domenii ale ştiinţelor medicale.
Pe lângă tratamentele clasice şi bine cunoscute de întărire a sistemului imunitar, în ultimii ani s-a observat o creştere a rezultatelor pozitive asociate cu tratamentele vizând reinjectarea în diferite părţi ale corpului pacientului a plasmei sanguine (PRP) formate prin centrifugarea a 10-20 de mililitri din sângele propriu al acestuia. S-au obţinut rezultate extraordinare în ceea ce priveşte tratatea prin această metodă a uzurii cronice a diferitelor articulaţii, vase, ligamente şi oase, a inflamaţiilor şi leziunilor sportive (fracturi osoase, rupturi de ligament, lovituri).

 

Însă tratamentul are un efect şi mai special, în cazul afecţiunilor sau acuzelor legate de lezarea suprafeţelor articulare sau de artroză declanşată de uzura articulară, factorul de dezvoltare găsit în extrasul sângelui propriu reinjectat în articulaţia vizată iniţiează în majoritatea cazurilor procesul de regenererare a unei noi suprafeţe articulare.

 

Secretul popularităţii procedurii îl constituie faptul că aceasta nu are efecte secundare, întrucât medicamentul este 100% compus din materiale antialergice: un element esenţial al sângelui propriu al pacientului. Un alt avantaj este că intervenţia nu necesită internare, injecţiile considerate de necesare de medicii de specialitate pot fi cu uşurinţă realizate la clinicile ambulatoriu.

 

Medicul de specialitate va decide dacă în cazul pacientului poate sau nu poate fi aplicat tratamentul.Cele mai populare membre tratate astfel: şold, genunchi, tendonul lui Ahile, umări, cot, încheietura mâinii.

Solicită programare

captcha

Îmi păstrez frumuseţea precum un diamant
O echipă de medici din Ungaria, recunoscuţi la nivel international și aparatură ultramodernă stau la dispoziţia dvs.