Estetică

Chirurgia estetică a pleoapelor

shutterstock_126187706

„Mai mult decât aspect” Cu timpul, pielea își pierde din ce în ce mai mult elasticitatea, și apar riduri fine în jurul ochilor. Deși procesul nu poate fi împiedicat, blefaroplastia vă poate ajuta să arătați cu până la 6-8 ani mai tânăr. Ridurile fac dificilă aplicarea machiajului, vă pot reduce încrederea în sine și sentimentul de confort.

Corecția pleoapelor nu are numai un rol estetic, pleoapele căzute pot cauza uneori probleme mai grave. Pielea întinsă de pe pleoapa superioară:

• Cade pe ochi, îngustând câmpul vizual și afectând vederea;

• Îngreunează condusul în siguranță;

• Îngreunează cititul, vizionarea televizorului;

• Limitează viața de zi cu zi;

• Reduce calitatea vieții;

La Oftalmologia Medsystem, efectuăm de zeci de ani blefaroplastica, pe lângă alte proceduri estetice. Pe baza expertizei specialiștilor noștri, putem spune cu încredere:

shutterstock_126187706

„Sunteți pe mâini sigure la noi!” În timpul consultației medicale, veți fi examinat, se vor discuta așteptările dumneavoastră cu privire la operație, rezultatele așteptate și opțiunile chirurgicale, iar dumneavoastră veți fi informat cu privire la detaliile ulterioare și la procedura chirurgicală. În timpul consultației puteți pune întrebări, aceasta fiind ocazia de a clarifica orice problemă care ar putea apărea.

Este vorba despre o intervenție sigură, rapidă și fără durere.

Intervenția chirurgicală se efectuează cu anestezie locală, astfel încât vă puteți recăpăta frumusețea cu o procedură cu adevărat nedureroasă și sigură, cu un timp de recuperare scurt. După anestezie, medicul îndepărtează excesul de piele și grăsime din pliurile pleoapei superioare. La finalul procedurii, se pune un pansament adeziv de-a lungul liniei de sutură și după câteva ore puteți pleca acasă pentru o recuperare cât mai calmă.

După operație, va trebui să reveniți pentru controale în cadrul cărora medicul va îndepărta firele de sutură și va monitoriza procesul de vindecare.

Cu ajutorul produselor ce conțin acid hialuronic putem controla procesul de îmbătrânire, și, mai mult decât atât, putem îmbunătăți în mare măsură starea pielii.

Operația este o procedură sigură, dar este important de știut că, la fel ca în cazul tuturor operațiilor, pot exista complicații. Puteți discuta despre posibilele complicații și tratamentul acestora cu specialiștii noștri în timpul consultației.

Rezultatele blefaroplastiei sunt spectaculoase și de lungă durată.

shutterstock_126187706

Procedura realizată cu atenție:

 • vă redă încrederea în sine;
• vă oferă un aspect estetic, natural;
• reduce ridurile;
• întărește mușchii din jurul ochilor;
• javítja látását;
• vă îmbunătățește vederea;
• face pielea mai luminoasă, mai tânără și privirea mai pătrunzătoare.

Servicii importante
Recepție – Centru dispecerat
Aici au loc programările consultaţiilor de specialitate, tratamente şi operaţii. Pacienții sunt acompaniați de la recepție către sala de investigații sau de intervenții chirurgicale de către o însoțitoare. Dacă pacientul solicită, atunci îi putem rezerva o cameră de hotel la preț avantajos. Cheltuielile de îngrijire medicală se vor achita la recepție, în RON sau EURO, în numerar sau cu un card bancar. Pe toată suprafața clinicii siguranţa este asigurată de un serviciu de pază și protecție de 24 ore.
Îngrijirea ambulatorie
Intervenție chirurgicală de o zi – One day surgery
Oftalmologie pediatrică
Solicită programare

captcha

Păstrați-vă tinerețea multă vreme cu o decizie bună și cu ajutorul nostru!
O echipă de medici din Ungaria, recunoscuţi la nivel international și aparatură ultramodernă stau la dispoziţia dvs.