Estetică

Estetică – Umplerea ridurilor

Estetică – Umplerea ridurilor

Femeile doresc să își mențină frumusețea și tinerețea radiantă cât mai mult timp.
Într-o societate unde oamenii au o durată de viață din ce în ce mai extinsă, devine extrem de important ca primele semne de îmbătrânire, care influențează calitatea vieții, să fie amânate sau îmbunătățite, dacă deja sunt în curs de formare.

• Odată cu înaintarea în vârstă și sub efectele mediului înconjurător, tenul nostru trece prin schimbări calculabile în ceea ce privește fermitatea, suprafața și înfățișarea.

• Pe măsură ce îmbătrânește, pielea își pierde luciul tineresc, deoarece se încetinește producerea substanțelor hidratante ce sporesc formarea naturală a țesutului nou, creând riduri subțiri acolo unde cândva pielea a fost uniformă, tânără și fermă.

• Îmbătrânirea naturală a tenului feței se extinde în toate direcțiile.

• Acest lucru este creat în realitate de efectul cumulat al următorilor 3 factori:
1. Deshidratarea, care duce la deteriorarea calității pielii. Astfel pielea devine inflexibilă, de culoare diferită și mată.
2. Pierderea țesuturilor de grăsime ale tenului feței duce la formarea unui ten flasc, pierderi de volum, ceea ce duce la intensificarea vizibilității ridurilor.
3. Modificările la nivelul sistemului osos și al țesuturilor musculare deformează conturul original al feței.

• Datorită dezvoltării constante a tehnologiei, semnele naturale de îmbătrânire se pot diminua simplu prin substituirea locală a nivelului scăzut de acid hialuronic.

• Acidul hialuronic este hidratantul cel mai profund și natural al pielii. Poate lega, în apă, și de o mie de ori greutatea sa proprie, astfel restaurând finețea și volumul pielii.

• Cu ajutorul produselor ce conțin acid hialuronic putem controla procesul de îmbătrânire, și, mai mult decât atât, putem îmbunătăți în mare măsură starea pielii.

Tratamente cu produse ce conțin acid hialuronic

Tratamente cu produse ce conțin acid hialuronic

Re-hidratare: asigurarea conținutul de apă al pielii
Tratamentele de re-hidratare ajută ca întreaga piele să devină mai elastică, fermă și uniformă prin reînnoire. Re-hidratarea activă asigurată de acidul hialuronic este adecvată și pentru umplerea ridurilor mai mici; are efect de fermitate și netezire la nivelul tenului feței, al gâtului, pe decolteu și al părții dorsale a brațelor.

 • Tratare și umplere riduri: umple ridurile
Acidul hialuronic este utilizat cu succes și pentru netezirea locală a liniilor subțiri, a ridurilor și a brăzdăturilor de pe piele, și în același timp pentru conturarea și umplerea buzelor, fiind cea mai eficientă soluție actuală

 • Tratament complet: pentru refacerea tenului tineresc și a formei faciale mai ferme
Pe parcursul acestei intervenții se vor trata deodată toate semnele vizibile de îmbătrânire printr-o intervenție perfect personalizată care oferă rezultate omogene și armonice. Acidul hialuronic injectat în profunzime reface volumul și forma inițială și naturală a feței.

Tinerețea naturală nu mai este doar un vis. Procesul de îmbătrânire poate fi controlat, obținând astfel înfățișarea dorită.

Servicii importante
Recepție – Centru dispecerat
Aici au loc programările consultaţiilor de specialitate, tratamente şi operaţii. Pacienții sunt acompaniați de la recepție către sala de investigații sau de intervenții chirurgicale de către o însoțitoare. Dacă pacientul solicită, atunci îi putem rezerva o cameră de hotel la preț avantajos. Cheltuielile de îngrijire medicală se vor achita la recepție, în RON sau EURO, în numerar sau cu un card bancar. Pe toată suprafața clinicii siguranţa este asigurată de un serviciu de pază și protecție de 24 ore.
Îngrijirea ambulatorie
Intervenție chirurgicală de o zi – One day surgery
Oftalmologie pediatrică
Solicită programare

captcha

Îmi păstrez frumuseţea precum un diamant
O echipă de medici din Ungaria, recunoscuţi la nivel international și aparatură ultramodernă stau la dispoziţia dvs.