A klinika

Rólunk

cladire-MedSystem-OradeaA szemészeti centrum Nagyváradon, a General Magheru utca 1. szám alatt 2008 szeptember 10-én nyílt meg. A vizsgálati előjegyzés a következő telefon számokon lehetséges +40 756-066.464 és +40 259-422.277. (Előjegyzés igénylését az első oldalon lévő  “Időpont kérés” szolgáltatáson keresztül elküldheti) A betegek előjegyzése vizsgálatra, kezelésre, műtétre a nagyváradi címen történik.

Támaszkodva az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (Casa Naţională de Asigurări de Sănătate) elnökének P3591/25.07.2007. nyilatkozatára és a 2004. október 21-én aláírt, „Együttműködési megállapodás nagyváradi Cornea-bank Konzorcium létrehozására” (Acord de colaborare pentru înfiinţarea Consorţiului Bancar de Cornee – Oradea) dokumentumra, a nagyváradi volt járványkórház épületében történt meg két műtő és a járóbeteg-ellátáshoz szükséges rendelő kialakítása, korszerű műszerekkel történő felszerelése.

A szemészeti ellátás főbb irányai: cornea (szaruhártya) transzplantáció, vitreo-retinális (üvegtest-ideghártya) sebészet, cataracta (szürkehályog-) műtét, cukorbetegek szemészeti gondozása, zöldhályog (glaucoma) kezelés, macula degeneráció kezelése (anti-VEGF), gyermekszemészet.

Az ellátás módja: egynapos sebészet. Az esetleg szükséges sürgősségi, fekvő ellátást nagyváradi korházi háttér-intézménnyel kötött megállapodás keretében biztosítjuk. Az intézmény mátrixrendszerben dolgozik, a nemzetközi operáló teamekbe oktatási céllal helyi kollégákat is bevonunk. Legalább 10 éves üvegtest- és cornea-sebészeti gyakorlattal, nemzetközi klinikai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a szakmai munkát és adják át tudásukat.

Fakultatív szolgáltatások: a beteg munkabeosztásához alkalmazkodó műtéti időpont, szállodai előjegyzés, nagyértékű beavatkozásokhoz hitel ügyintézés stb.

A központot a Medsystem Varad SRL (Medsystem Várad KFT) működteti.

Munkatársaink

A szembetegségek gyógyításának technikai fejlődése rendkívüli módon felgyorsult. A nagyváradi Szemklinika orvosteamjében minden szemészeti ágnak van nemzetközi gyakorlattal, nagy tapasztalattal rendelkező specialistája. Legtöbbjük tekintélyes tudományos testületek tagja (például European Ophthalmological Society, American Academy of Ophthalmology stb.). Tudásukat igyekeznek átadni a váradi Szemklinikára jövő kollégáknak is.

Kiemelt szolgáltatásaink
Recepció – Diszpécser központ
A szakorvosi és műszeres vizsgálatok, a kezelések és a műtétek előjegyzése itt történik. A betegeket a vizsgálatokra, illetve a műtétre a recepciótól hostess kíséri. Ha a beteg igényli, akkor kedvezményes áron szállodai szobát foglalunk. Az ellátás költségét a recepciónál kell befizetni RON-ban vagy EUR-ban, készpénzben vagy bankkártyával. A klinika egész területén 24 órás őrszolgálat gondoskodik a biztonságról.
Ambulancia
Egynapos műtéti ellátás – One day surgery
Babaszemészet - Gyermekszemészet
   
A szem a lélek tükre
Nemzetközileg elismert magyarországi orvoscsoport, a legkiválóbb eszközök és gépek állnak az Ön rendelkezésére.