Esztétika

Esztétika - Ráncfeltöltés

shutterstock_126187706

A nők minél tovább meg akarják őrizni szépségüket és ragyogó fiatalságukat.
Egy olyan társadalomban, ahol az emberek egyre tovább élnek, rendkívül fontossá válik, hogy az öregedés első jeleit, melyek az élet minőségét befolyásolják, kitoljuk, vagy javítsuk, ha már kialakultak.

• A kor előrehaladtával és a környezeti hatásokra bőrünk rengeteg, előre kiszámítható változáson megy keresztül a feszességével, felszínével és megjelenésével kapcsolatban.

• Ahogy öregszik, a bőr elveszíti a fiatalos ragyogását, mivel a természetes bőr-térfogat emelő és hidratáló anyagok képzése lelassul, vonalkákat, ráncokat előidézve ott, ahol egykor egyenletes, feszes és fiatalos volt.

• Az arc természetes öregedése mindenre kiterjed.

• Ezt valójában a következő 3 tényező együttes hatása okoza:
1. A dehidratáltság a bőr minőségének romlásához vezet. Rugalmatlanná, eltérő színűvé és tompává válik a bőr.
2. Az arc zsírszöveti vesztesége az arcbőr petyhüdtségét, térfogati veszteségét okozza, ami fokozza a ráncok láthatóságát.
3. A csontszerkezet és izomszövetek változása eltorzítja az arc eredeti kontúrjait.

• A technika folyamatos fejlődésének köszönhetően a természetes öregedés jelei könnyedén eltüntethetőek a lecsökkent hialuronsav helyi pótlásával.

• A hialuronsav a bőr természetes mélyhidratálója. Saját súlyának akár ezerszeresét is képes vízben megkötni, ezáltal helyreállítani a bőr simaságát és teltségét.

• A hialuronsavas termékekkel kézben tarthatjuk az öregedés folyamatát, sőt, különböző mértékben javítjuk a bőr állapotát is.

Kezelések hialuronsavas termékekkel

banner_high_res_3_by_me_cube

Rehidratáció: gondoskodás a bőr víztartalmáról
A rehidratációs kezelések segítenek abban, hogy a bőr összességében megújulva váljon rugalmasabbá, feszesebbé, egyenletesebbé. A hialuronsav aktív rehidratációra és az apróbb ráncok feltöltésére is alkalmas; feszesítő, kisimító hatása az arcon, nyakon, dekoltázson és a kézháton is kifejtheti hatását.

 • Ránckezelés-feltöltés: kitölti a ráncokat
A hialuronsavat vonalkák, ráncok, barázdák helyi kisimítására is sikeresen alkalmazzák, ugyanakkor a száj kontúrozására és feltöltésére is ez a leghatékonyabb megoldás.

 • Teljes arckezelés: a fiatalosan telt, feszesebb arcforma helyreállítása
Ezen beavatkozás során az öregedés összes látható jelét egyszerre kezelik úgy, hogy a beavatkozás tökéletesen személyre szabott, homogén és harmonikus eredményeket biztosít. A mélyebbre injektált hialuronsav visszaállítja az arc eredeti, természetes térfogatát és formáját.

A természetes fiatalság nem álom többé. Az öregedés folyamatát kézben tarthatjuk, elérve ezzel a vágyott megjelenést.

Kiemelt szolgáltatásaink
Recepció – Diszpécser központ
A szakorvosi és műszeres vizsgálatok, a kezelések és a műtétek előjegyzése itt történik. A betegeket a vizsgálatokra, illetve a műtétre a recepciótól hostess kíséri. Ha a beteg igényli, akkor kedvezményes áron szállodai szobát foglalunk. Az ellátás költségét a recepciónál kell befizetni RON-ban vagy EUR-ban, készpénzben vagy bankkártyával. A klinika egész területén 24 órás őrszolgálat gondoskodik a biztonságról.
Ambulancia
Egynapos műtéti ellátás – One day surgery
Babaszemészet - Gyermekszemészet
Időpontkérés

captcha

Szépségemet gyémántként hosszan megőrzöm
Nemzetközileg elismert magyarországi orvoscsoport, a legkiválóbb eszközök és gépek állnak az Ön rendelkezésére.