Esztétika

Szemhéjplasztika

shutterstock_126187706

Az idő múlásával a bőr egyre többet veszít rugalmasságából, a szem környékén finomabb-mélyebb ráncok jelennek meg. Bár a folyamat nem akadályozható meg, a szemhéjplasztika segítségével akár 6-8 évvel is fiatalabbnak tűnhet. A kialakult ráncok megnehezítik a sminkelést, csökkenthetik a magabiztosságot és a komfortérzetet.

A szemhéjkorrekcióval nemcsak esztétikai problémákat lehet megszüntetni, a szemhéj megereszkedése olykor komolyabb gondot is okozhat:

• A felsőszemhéjon lévő megereszkedett bőr rálóg a szemre, ami szűkíti a látómezőt, ezáltal rontja a látását;

• Akadályozza a biztonságos autóvezetést;

• Megnehezíti az olvasást, a televíziónézést;

• Korlátozza a mindennapokat, rontja az életminőséget.;

A Medsystem Szemészeten az esztétikai beavatkozások mellett terápiás szemhéjplasztikai beavatkozásokat is végzünk már több évtizede. Őrizze meg fiatalosságát hosszú időre egy jó döntéssel és a mi segítségünkkel!

shutterstock_126187706

Orvosi konzultáció során megvizsgálják Önt, egyeztetik az elvárásait a műtéttel kapcsolatban, megbeszélik a várható eredményt, a műtéti lehetőségeket, tájékoztatja a további részletekről és a műtét menetéről. A konzultáció során bátran kérdezhet, hiszen itt van lehetősége a felmerülő kérdések tisztázására.

Szakorvosaink szaktudására alapozva bátran állítjuk: Nálunk biztos kezekben van!

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

A műtét helyi érzéstelenítésben történik, így valóban fájdalommentes és biztonságos eljárással, rövid felépülési idővel nyerheti vissza szépségét. Az érzéstelenítést követően az orvos a felső szemhéj áthajlási redőjében távolítja el a felesleges bőrt és zsírszövetet. A beavatkozás végén ragasztókötést helyeznek el a varrat vonalán, majd néhány óra múlva már távozhat, és otthonában pihenhet.

A műtétet követően kontroll vizsgálatokra kell visszatérnie, ahol az orvos eltávolítja a varratokat és ellenőrzi a gyógyulás folyamatát.

A műtét biztonságos beavatkozás, fontos azonban tudni, hogy mint minden beavatkozás esetében, így itt is felléphetnek szövődmények. Az esetleges szövődményeket és ezek kezelését a konzultáció során szakorvosainkkal tudja átbeszélni.

Látványos eredmény, természetes külső

shutterstock_126187706

A szemhéjplasztika eredménye látványos és hosszú időre szól. A gondosan elvégzett beavatkozás:

 • visszaadja önbizalmát;
• esztétikus külsőt kölcsönöz;
• csökkenti a ráncokat;
• megerősíti a szemkörüli izmokat;
• javítja látását;
• feszesebbé és fiatalosabbá teszi bőrét;
• tekintetét üdébbé és nyíltabbá varázsolja.

Kiemelt szolgáltatásaink
Recepció – Diszpécser központ
A szakorvosi és műszeres vizsgálatok, a kezelések és a műtétek előjegyzése itt történik. A betegeket a vizsgálatokra, illetve a műtétre a recepciótól hostess kíséri. Ha a beteg igényli, akkor kedvezményes áron szállodai szobát foglalunk. Az ellátás költségét a recepciónál kell befizetni RON-ban vagy EUR-ban, készpénzben vagy bankkártyával. A klinika egész területén 24 órás őrszolgálat gondoskodik a biztonságról.
Ambulancia
Egynapos műtéti ellátás – One day surgery
Babaszemészet - Gyermekszemészet
Időpontkérés

captcha

Szépségemet gyémántként hosszan megőrzöm
Nemzetközileg elismert magyarországi orvoscsoport, a legkiválóbb eszközök és gépek állnak az Ön rendelkezésére.