Implantarea de cornee artificiale AlphaCor

Implantarea de cornee artificiale AlphaCor

alphacor

• AlphaCor este o cornee artificiala elaborata pentru inlocuirea corneei scarificate sau grav bolnave.

• Implantul este recomandat dupa mai multe transplanturi de corneene nereusite, sau cand pericolul rejectiei corneei umane este mare.

• AlphaCor poate fi de mai multe feluri, astfel se poate implanta atat la pacienti fachici si pseudofachici cat si la pacienti afachici.

• Numai acei pacinti sunt buni candidati pentru implantare de AlphaCor, care au o productie de lacrimi corespunzatoare. Este foarte importanta si starea anatomica perfecta a pleoapelor.

• Operatia se face in doi pasi. Mai intai se implanteaza corneea artificiala intre lamelele corneei, dupa care se asteapta cel putin 3 luni. Acesta este timpul minim necesar pentru biointegrare. Dupa aceasta, printr-o operatie mult mai simpla, se face o gaura centrala pe lamela exterioara. Dupa aceasta a doua interventie ne putem astepta la imbunatatirea vederii.

• Implantarea se face de catre Dr. Czumbel Norbert, medic-primar acreditat de catre AlphaCor.

Servicii importante
Recepție – Centru dispecerat
Aici au loc programările consultaţiilor de specialitate, tratamente şi operaţii. Pacienții sunt acompaniați de la recepție către sala de investigații sau de intervenții chirurgicale de către o însoțitoare. Dacă pacientul solicită, atunci îi putem rezerva o cameră de hotel la preț avantajos. Cheltuielile de îngrijire medicală se vor achita la recepție, în RON sau EURO, în numerar sau cu un card bancar. Pe toată suprafața clinicii siguranţa este asigurată de un serviciu de pază și protecție de 24 ore.
Îngrijirea ambulatorie
Intervenție chirurgicală de o zi – One day surgery
Oftalmologie pediatrică
O boală este mai uşor de prevenit decât de tratat
O echipă de medici din Ungaria, recunoscuţi la nivel international și aparatură ultramodernă stau la dispoziţia dvs.