AlphaCor mesterséges szaruhártya beültetés

AlphaCor mesterséges szaruhártya beültetés

alphacor

• Az AlphaCor egy mesterséges szaruhártya, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy pótolja a sérült vagy súlyosan beteg corneát.

• Az implantátum többszörös sikertelen cornea transzplantáció után javasolt, vagy abban az esetben ha nagy az átültetett humán cornea kilökõdésének a veszélye.

• Többféle implantátum létezik, így fel lehet használni a fákiás és pseudofákiás és az afákiás pácienseknél is.

• Csak azok a páciensek alkalmasak az implantátum beültetésére, akiknél megfelelõ a könnytermelõdés. Nagyon fontos, hogy a szemhéj anatómiailag teljesen egészséges legyen.

• A műtét két lépésben zajlik. Elsõ lépésben beültetik a műcorneát a páciens corneájának a rétegei közé, ami után három hónapot kell várni. Ez a bio-integráció minimális ideje. Ezután egy egyszerűbb műtét során egy nyílás készül a külsõ rétegen. A látás javulása a második beavatkozás után várható.

• A műtéteket Dr. Czumbel Norbert, az AlphaCor által akkreditált szemész fõorvos végzi.

Kiemelt szolgáltatásaink
Recepció – Diszpécser központ
A szakorvosi és műszeres vizsgálatok, a kezelések és a műtétek előjegyzése itt történik. A betegeket a vizsgálatokra, illetve a műtétre a recepciótól hostess kíséri. Ha a beteg igényli, akkor kedvezményes áron szállodai szobát foglalunk. Az ellátás költségét a recepciónál kell befizetni RON-ban vagy EUR-ban, készpénzben vagy bankkártyával. A klinika egész területén 24 órás őrszolgálat gondoskodik a biztonságról.
Ambulancia
Egynapos műtéti ellátás – One day surgery
Babaszemészet - Gyermekszemészet
Egy betegséget könnyebb megelőzni, mint meggyógyítani
Nemzetközileg elismert magyarországi orvoscsoport, a legkiválóbb eszközök és gépek állnak az Ön rendelkezésére.