Intervenție chirurgicală de o zi – One day surgery

Egynapos műtéti ellátás – One day surgery

Medicul operator vă va înștiința privind riscurile posibile, complicațiile și tratamentul postoperator.
Medicul anestezist va asigura monitorizarea perioperatorie a pacienţilor. Siguranţa generală a pacienţilor este asigurată de echipamentele ultramoderne (defibrilator, respirator).

 • Blocurile operatorii oftalmologice sunt prevăzute cu aer condiționat steril în scopul excluderii posibilelor infectări. După intervenția chirurgicală de o zi, este recomandat controlul gratuit din ziua următoare, care are ca scop verificarea eficacității intervenției chirurgicale.

 • Transplantul de cornee.
Transplantul de cornee poate fi necesar ca urmare a unor complicații ce provin din operații de cataractă efectuate cu tehnica veche, sau din cauza unor deformări ale corneei (keratoconus), keratopatie, distrofie, infecții, traume mecanice și chimice.

 • În ultimii 10 ani tehnica operației de transplant de cornee s-a dezvoltat în mod revoluționar. Transplant pe grosime totală (PKP) se efectuează acum doar în caz de accidente sau keratoconus, în special din cauza rupturilor postoperatorii, a pericolului de țesuturi inflamate, sau din cauza rejecției grefei. Stratul din spate al corneei ce urmează a fi transplantat se va efectua prin modalitatea automatizată cu micro-keratom (DSAEK), în locul tehnicii imprecise de desprindere manuală, astfel rezultatele pot fi corectate în mod substanțial.

 • Instituția s-a pregătit pentru aplicarea celei mai eficiente terapii imuno-supresive (ex. Tacrolimus) și în caz de nevoie, pentru implantul de cornee artificială (Alpha-Cor).

 • La clinica de oftalmologie Medsystem din anul 2008 am efectuat mai mult de 9000 de consultații, iar numărul intervențiilor chirurgicale depășește 5500. Unul dintre profilurile principale ale Clinicii oftalmologice Medsystem este intervenția chirurgicală pe cornee. În comparație cu datele internaționale (EUROCET), în România, în 2009, au avut loc 1,2 intervenții la 1 milion locuitori. Medsystem, pe durata funcționării sale în Oradea, a mărit acest procent la 8,7/1 milion locuitori, care încă este departe de media Europeană generală de 50, care oglindește necesitatea reală de îngrijiri medicale în acest sens.

 • La clinica oftalmologică Medsystem, în baza programărilor, intervențiile chirurgicale se pot efectua într-un termen scurt, la un nivel profesional deosebit, în cadrul unor îngrijiri medicale de o zi, în condiții mult mai avantajoase decât prețurile europene, în condiții lingvistice materne, fără costuri suplimentare (costuri de drum, cazare, etc.).

 • Microchirurgia vitreo-retiniană (vitrectomie).
Microchirurgia vitreo-retiniană (vitrectomie) contribuie la tratarea eficientă a retinopatiei diabetice proliferative, a dezlipirii de retină, a hemoragiilor vitreene, tulburări circulatorii, tumori.

 • Operația cataractei prin facoemulsificare.
Diagnosticul stabilit cu mare atenție, rana cicatrizată fără cusături, cristalin artificial pliabil, precum chirurgii cu o vastă experiență profesională, asigură împreună un rezultat optim.

 • Tratamentul oftalmologic al bolnavilor cu diabet
Diabetul zaharat este una dintre cele mai frecvente cauze ale pierderii vederii. Alături de verificarea sistematică a nivelului glicemiei și a tratamentului medicamentos, controlul oftalmologic semestrial cu tratamentul necesar, chiar de la începutul declanşării bolii poate preveni apariţia complicaţiilor mai grave.

 • Tratamentul chirurgical si cu laser al glaucomului.
Glaucomul, adică presiunea oculară ridicată, poate duce la distrugerea nervului optic. Alături de diminuarea presiunii oculare prin medicamente, sunt foarte importante intervențiile chirurgicale prin tehnica laser, pentru buna conservare a vederii.

 • Leziunile oculare la nou-nascuţi.
Leziunile oculare la nou-nascuţi – Retinopatie prematură (Retinopaty of Prematurity; ROP) sunt cele mai frecvente cauze ale problemelor de vedere la copii. Pentru prevenirea acestora, poate ajuta testul de depistare prematur şi tratamentul de specialitate efectuat conform protocolului.

 • Tratamentul degenerescenței maculare.
Degenerescenţa maculară la vârstnici (AMD) este cauza a unui sfert din cazurile de orbire la maturitate. Îngrijirea acestora, precum tratamentul anti-VEGF (tratamentul cu injecţii intravitreene cu inhibitori ai proliferării vasculare) de tip cură și în condiții chirurgicale, ajută în mare parte a cazurilor în prevenirea înrăutățirii vederii.

Servicii importante
Recepție – Centru dispecerat
Aici au loc programările consultaţiilor de specialitate, tratamente şi operaţii. Pacienții sunt acompaniați de la recepție către sala de investigații sau de intervenții chirurgicale de către o însoțitoare. Dacă pacientul solicită, atunci îi putem rezerva o cameră de hotel la preț avantajos. Cheltuielile de îngrijire medicală se vor achita la recepție, în RON sau EURO, în numerar sau cu un card bancar. Pe toată suprafața clinicii siguranţa este asigurată de un serviciu de pază și protecție de 24 ore.
Îngrijirea ambulatorie
Intervenție chirurgicală de o zi – One day surgery
Oftalmologie pediatrică
Solicită programare

captcha

Răspundem pentru lumina ochilor, sănătatea copilului nostru
O echipă de medici din Ungaria, recunoscuţi la nivel international și aparatură ultramodernă stau la dispoziţia dvs.