Ortopédiai beavatkozások

Ortopédiai beavatkozások

medicinaregenerativa

Az emberi szervezet saját anyagát a vért már több évtizede használják gyógyításra az orvostudomány területein.
A régi jól bevált immunerősítés mellett az utóbbi években világszerte jó eredményeket értek el a páciens 10-20 milliliternyi saját vérének lecentrifugálásával keletkező plazmának (PRP) a sérült beteg testrészbe történő visszainjekciózásával. Különböző ízületek, ínak, porcok, csontok krónikus kopásainak, gyulladásainak, sportsérüléseinek (csonttörés, izomszakadás, zúzódás), fájdalmainak kezelésénél kiemelkedő eredmény várható.

 

Még ettől is jelentősebb az a különleges hatása, hogy az ízületeket borító porcfelszínek sérülése, ill. kopásos arthrosisos panaszok esetén az ízületbe visszainjekciózott sajátvér-kivonatban található ún növekedési faktor a legtöbb esetben teljesen új porcfelület kialakulásának folyamatát indítja el.

 

Az eljárás népszerűségének legfőbb titka, hogy mellékhatás nélküli, hiszen 100 % – ban antiallergén anyagot a páciens saját saját vérének alkotóelemét tartalmazza. Kedvező az is, hogy a kezelésekhez nem szükséges korházi tartózkodás, a szakorvosok által szükségesnek tartott injekciókat járóbetegként igénybe lehet venni.

 

Szakorvosi vizsgálat dönt arról, hogy a páciensnél alkalmazható-e az eljárás.Leggyakoribb kezelési területek: csípő, térd, Achilles-ín váll,könyök,csukló.

Időpontkérés

captcha

Szépségemet gyémántként hosszan megőrzöm
Nemzetközileg elismert magyarországi orvoscsoport, a legkiválóbb eszközök és gépek állnak az Ön rendelkezésére.