Investigație de potrivire nedureroasă

Investigație de potrivire pentru intervenția cu laser

Investigație de potrivire pentru intervenția cu laser

Investigație de potrivire nedureroasă

Stația cea mai importantă a drumului spre operația cu laser este investigația completă de potrivire. În timpul investigațiilor se va determina dioptria tratabilă și se va verifica dacă Dumneavoastră corespundeți intervenției, dacă da, cu care dintre tehnici de îmbunătățire a vederii putem obține rezultatul cel mai optim, acuitatea vizuală cea mai bună. Investigația se compune din mai multe părți și este absolut nedureros.

 

Important de știut înainte de operație:

  

• Câteva zile înainte de intervenție, cât posibil, nu folosiți lentilele de contact
• Vă rugăm ca în cazul în care dispuneți de un diagnostic oftalmologic anterior, sau rețetă de ochelari, să ni le prezentați la consultație
• Investigația va dura aproximativ 1,5 ore
• Pentru identificarea exactă a refracției și investigația corectă a fundului de ochi vom administra picături de ochi pentru dilatarea pupilară, care va determina o vedere încețosată, astfel vă rugăm să nu conduceți auto după ședința de investigații.

 

Analiza Oculyzer - Personalizat

Partea cea mai importantă a analizei de potrivire este investigația suprafeței corneei, deoarece la programarea aparatului laser, parametrii acestuia vor intra în aparatul laser, și acesta va determina personalizarea tratamentului.

 

Acest instrument de diagnostizare determină o investigație precisă asupra segmentului anterior al globului ocular și în 2 secunde înregistrează 2500 de imagini despre 250 de puncte al acestuia. Investigația durează doar cateva secunde, și se realizează fără atingerea ochilor.

 

înapoi

Servicii importante
Recepție – Centru dispecerat
Aici au loc programările consultaţiilor de specialitate, tratamente şi operaţii. Pacienții sunt acompaniați de la recepție către sala de investigații sau de intervenții chirurgicale de către o însoțitoare. Dacă pacientul solicită, atunci îi putem rezerva o cameră de hotel la preț avantajos. Cheltuielile de îngrijire medicală se vor achita la recepție, în RON sau EURO, în numerar sau cu un card bancar. Pe toată suprafața clinicii siguranţa este asigurată de un serviciu de pază și protecție de 24 ore.
Îngrijirea ambulatorie
Intervenție chirurgicală de o zi – One day surgery
Oftalmologie pediatrică
Solicită programare

captcha

Cea mai modernă tehnologie în slujba sănătății Dvs
O echipă de medici din Ungaria, recunoscuţi la nivel international și aparatură ultramodernă stau la dispoziţia dvs.