Lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálat

Lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálat

lezeres-szemmutet-alkalmassagi-vizsgalat

Fájdalommentes alkalmassági vizsgálat

A műtéthez vezető út egyik legfontosabb állomása a részletes, teljeskörű alkalmassági vizsgálat. A vizsgálat során meghatározzuk a kezelendő dioptriát és megvizsgáljuk, hogy Ön alkalmas-e, és ha igen, akkor melyik látásjavító kezeléssel tudjuk elérni a legjobb eredményt, a legprecízebb látásélességet. A vizsgálat több részből áll és teljesen fájdalommentes.

 

Fontos tudnivalók a vizsgálat előtt:

  

• A vizsgálat előtt néhány napig, lehetőleg ne viselje a kontaktlencséjét
• Kérjük, hogy amennyiben rendelkezik előzetes szemészeti lelettel, vagy szemüveg recepttel, hozza el a vizsgálatra
• A vizsgálat kb. 1.5 órát vesz igénybe
• A fénytörés pontos megállapításához és a szemfenék korrekt vizsgálatához pupillatágító szemcseppet adunk, ami kissé homályos látást okoz a vizsgálat után, ezért kérjük, ne autóval érkezzen

 

Oculyzer vizsgálat - Egyénre szabottan

Az alkalmassági vizsgálat egyik legfontosabb része a szaruhártya feltérképezése, hiszen a lézerkezelés tervezésénél ennek adatai kerülnek be a lézerkészülékbe és ettől válik teljesen egyénre szabottá a kezelés.

 

Ez a speciális diagnosztikus eszköz a szemgolyó elülső szegmentumának precíz elemzését végzi és a szem 250 pontjáról 2 másodperc alatt 2500 felvételt készít. A vizsgálat néhány másodpercet vesz igénybe és a szem érintése nélkül történik.

 

vissza

Kiemelt szolgáltatásaink
Recepció – Diszpécser központ
A szakorvosi és műszeres vizsgálatok, a kezelések és a műtétek előjegyzése itt történik. A betegeket a vizsgálatokra, illetve a műtétre a recepciótól hostess kíséri. Ha a beteg igényli, akkor kedvezményes áron szállodai szobát foglalunk. Az ellátás költségét a recepciónál kell befizetni RON-ban vagy EUR-ban, készpénzben vagy bankkártyával. A klinika egész területén 24 órás őrszolgálat gondoskodik a biztonságról.
Ambulancia
Egynapos műtéti ellátás – One day surgery
Babaszemészet - Gyermekszemészet
Időpontkérés

captcha

Minden eszközünk az Ön egészségének szolgálatába
Nemzetközileg elismert magyarországi orvoscsoport, a legkiválóbb eszközök és gépek állnak az Ön rendelkezésére.