Vi e importantă siguranța?

Vi e importantă siguranța?

Dacă vorbim de ochi, este recomandat să analizăm niște lucruri importante!
Care este garanția unei intervenții oftalmologice cu laser? Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări, cu care zi-de-zi ne întâlnim la clinică. Cu siguranță și Dumneavoastră ați mai pus această întrebare, deoarece vorbim de ochi.

 

Baza intervenției reușite este investigația profundă de potrivire

Pe de o parte este foarte importantă investigația profundă a pacientului înainte de intervenție, în urma căreia se evidențiază dacă acesta este sau nu este potrivit pentru operația respectivă. În cazul în care medicul consideră că întervenția nu se poate efectua cu siguranță de 100%, va recomanda amânarea acesteia.

 

Ca ochiul fiecărui om, și ochiul Dumneavoastră are particularitățile sale unice, astfel este extrem de important, ca intervenția cu laser să fie personalizată. După finalizarea investigațiilor, pe baza rezultatelor obținute, medicul va determina gradul de îmbunătățire, rezultatul final pe care-l dorește să obțină în urma tratamentului, în urma căruia acești parametri introduși în sistemul informatic de pregătire al planului de intervenție, vor fi traduse pe limbajul laserului. Aparatul va determina cu exactitate ca în ziua intervenției din care loc și ce cantitate de țesut trebuie îndepărtat, conform căreia va seta mișcarea și efectul faciculului de laser.

 

Tehnica modernă este cheia siguranței

Un alt aspect foarte important este calitatea aparatului laser, deoarece precizitatea și siguranța funcționării aparatului este baza intervenției reușite. Tehnica avansată a laserelor Wavelight folosite la clinica noastră, asigură coordonarea perfectă a fiecărui impuls de laser. Datorită detectorului ultra-rapid de mișcare – care urmărește cu mare precizitate, împreună cu fasciculul de laser, cele mai rapide mișcări involuntare al ochiului – fiecare impuls al laserului va ajunge la locul potrivit, chiar dacă pacientul își mișcă ochiul în timpul intervenției.

 

Cel mai rapid aparat de laser din lume

 
Cel mai rapid aparat de laser din lume

Wavelight FS200: în cazul intervențiilor FemtoLasik, cu acest aparat se realizează flapul, care momentan este cel mai rapid aparat laser. Doar 6 secunde sunt suficiente pentru realizarea flapului, astfel protejează mult mai bine ochiul decât oricare alt laser.

 

Laserul WaveLight EX500: doar în câteva secunde, în puncte foarte mici – în puncte de diamentru de 0,68 mm nivelează suprafața corneei. Curbura suprafeței cornean nu este netedă, diferă la fiecare om, are specificațiile proprii. Datorită timpului redus al tratamentului și ca rezultat al suprafeței bine nivelate, timpul de refacere se reduce iar rezultatele finale vor fi mai precise. Astfel fără alte tratamente postoperatorii se poate obține vedere mai bună decât înaintea intervenției cu ochelari sau lentile de contact.

 

Investigația profundă, tratamentul personalizat, tehnica modernă, precum și experianța cumulată Vă asigură intervenția reușită, și garanția acuitatății vizuale fără alte tratamente complementare!

 

înapoi

Servicii importante
Recepție – Centru dispecerat
Aici au loc programările consultaţiilor de specialitate, tratamente şi operaţii. Pacienții sunt acompaniați de la recepție către sala de investigații sau de intervenții chirurgicale de către o însoțitoare. Dacă pacientul solicită, atunci îi putem rezerva o cameră de hotel la preț avantajos. Cheltuielile de îngrijire medicală se vor achita la recepție, în RON sau EURO, în numerar sau cu un card bancar. Pe toată suprafața clinicii siguranţa este asigurată de un serviciu de pază și protecție de 24 ore.
Îngrijirea ambulatorie
Intervenție chirurgicală de o zi – One day surgery
Oftalmologie pediatrică
Solicită programare

captcha

Cea mai modernă tehnologie în slujba sănătății Dvs
O echipă de medici din Ungaria, recunoscuţi la nivel international și aparatură ultramodernă stau la dispoziţia dvs.