Önnek fontos a biztonság?

Önnek fontos a biztonság?

Ha a szeméről van szó érdemes megfontolnia néhány lényeges dolgot!
Mi garantálja a lézeres szemműtét sikerességét? Ez az egyik leggyakoribb kérdés, mellyel szinte nap, mint nap találkozunk a klinikán. Biztos, hogy Önben is felmerült már ez az alapvető kérdés, hiszen a szeméről van szó.

 

A részletes alkalmassági vizsgálat a sikeres látásjavítás alapja

Egyrészt nagyon fontos a kezelést megelőző alapos és mindenre kiterjedő alkalmassági vizsgálat, mely eldönti, hogy Ön alkalmas-e a műtétre. Amennyiben az orvos úgy látja, hogy nem 100%-os biztonsággal végezhető el a beavatkozás, várakozást javasol.

 

Mint minden ember szeme, az Ön szeme is egyedi sajátosságokkal rendelkezik, ezért nagyon fontos, hogy a lézeres szemműtét is személyre szabott legyen. Az alkalmassági vizsgálat végén az orvos a kapott eredmények alapján meghatározza az elérni kívánt értékeket, a kezelési tervet készítő számítógépes rendszer pedig mindezt lefordítja a lézer nyelvére. Egyértelműen és nagyon pontosan meghatározza, hogy a műtét napján hol és mennyi szövet eltávolítására van szükség és megfelelően irányítja a lézersugár mozgását és hatását

 

A modern technika a biztonság záloga

A másik nagyon fontos szempont a lézerkészülék minősége, ugyanis a lézer biztonságos és pontos működése alapvető feltétele a kezelésnek. A Klinikánkon használt Wavelight lézerek magas szintű technikája az egész kezelés és minden egyes lézer impulzus tökéletes ellenőrzését biztosítja. Az ultra-gyors szemkövető rendszernek köszönhetően – amely a leggyorsabb, akaratlan szemmozgásokat is precízen követi a lézersugárral együtt – minden egyes lézer impulzus biztosan a megfelelő helyre kerül még akkor is, ha a páciens mozgatja a szemét a beavatkozás alatt.

 

A világ leggyorsabb lézerkészüléke

 
A világ leggyorsabb lézerkészüléke

Wavelight FS200: Femtolasik műtéteknél ezzel a lézerrel készítjük a lebenyt, mely jelenleg a világ leggyorsabb lézerkészüléke. Mindössze 6 másodperc szükséges a lebenykészítéshez, ezért sokkal kíméletesebb a szemnek, mint más lézerkészülékek.

 

A WaveLight EX500 lézerkészülék mindössze pár másodperc alatt, apró – 0,68 mm átmérőjű pontonként nagyon egyenletesen formálja át a szaruhártyát. A szaruhártya görbülete nem egyenletes, minden embernél eltérő, egyedi sajátosságokkal rendelkezik. A rövid kezelési idő és a nagyon pontosan, egyenletesen kialakított felszín eredményeként lerövidül a gyógyulási idő és jobb, pontosabb eredményeket érhetünk el. Így egyéb kiegészítő beavatkozások nélkül is jobb látás érhető el mint előtte szemüveggel vagy kontaktlencsével.

 

A körültekintő vizsgálat, a személyreszabott kezelés, a modern technika, valamint a sok-sok tapasztalat biztosítja Önnek, a sikeres szemműtétet, és a segédeszköz-mentes éleslátás valódi garanciáját!

vissza

Kiemelt szolgáltatásaink
Recepció – Diszpécser központ
A szakorvosi és műszeres vizsgálatok, a kezelések és a műtétek előjegyzése itt történik. A betegeket a vizsgálatokra, illetve a műtétre a recepciótól hostess kíséri. Ha a beteg igényli, akkor kedvezményes áron szállodai szobát foglalunk. Az ellátás költségét a recepciónál kell befizetni RON-ban vagy EUR-ban, készpénzben vagy bankkártyával. A klinika egész területén 24 órás őrszolgálat gondoskodik a biztonságról.
Ambulancia
Egynapos műtéti ellátás – One day surgery
Babaszemészet - Gyermekszemészet
A világ legmodernebb lézerkészüléke
Időpontkérés

captcha

Minden eszközünk az Ön egészségének szolgálatába
Nemzetközileg elismert magyarországi orvoscsoport, a legkiválóbb eszközök és gépek állnak az Ön rendelkezésére.